Effektiv och strukturerad hantering och lagring av bilder och fotografier.

Digitalt bild- och fotoarkiv samt lagring

Tycker du om att fotografera? Har du många bilder och fotografier som du har tagit med din digitalkamera? Eller har du kanske många analoga fotografier framkallade på papper och som du har digitaliserat, genom att till exempel skanna in dem i datorn?

Oavsett vad – om du har många bilder och fotografier i din dator är det både värdefullt och effektivt att skaffa bra struktur bland dina fotografier.

Effektiv och strukturerad bild- och fotohantering

Vi på Datamästaren hjälper dig med att du får en bra, stabil och modern bild- och fotohantering. Allt från säkerhetskopiering (backup) av fotografier för att undvika att värdefulla fotografier försvinner vid till exempel brand eller stöld eller datorkrasch, till katalogisering och arkivering av fotografier.

Indexering och sökbarhet bland dina fotografier

Med en effektiv och bra struktur för hur du hanterar och lagrar dina fotografier får du även möjlighet att indexera bildfilerna, som i sin tur medför fördelen att dina fotografier med filer och fotoalbum blir sökbara. Det är en stor fördel att enkelt och smidigt kunna hitta exakt det fotografier som du just nu vill visa din familj, vänner och övriga personer i din närhet.

Boka hemservice

Boka ditt hembesök redan idag, så hjälper vid dig med IT- och datorservice, på plats hemma hos dig och din familj. Smidigt, enkelt och kostnadseffektivt.

Välkommen att boka hembesök av oss, för rådgivning och rutiner kring bild- och fotohantering »