Support, hjälp och service med din Android – oavsett om du har en smartphone med Android från Samsung, LG eller Huawei.

Android-supporten

Vi på Datamästaren i Göteborg ger dig support på din Android.

Efter en tid börjar minnet och lagringsutrymmet i din Android-telefon bli fullt – hårddisken i din Android tar slut. Det medför att din telefon blir långsam och slö. Då är det dags att rensa minnet och lagringsutrymmet. Vi hjälper dig med att få din Android snabb och kännas som ny. Kontakta oss för support för din Android-smartphone.

Support av din Android

Under 90 minuters får du vår hjälp med att frigöra utrymme och samtidigt göra din Android-mobil snabbare. Vi kommer hem till dig och hjälper dig med din telefon. Du förbereder vårt hembesök hos dig genom att plocka fram din mobils USB-sladd och starta din dator. Antingen om du har en bärbar dator eller om du har en stationär dator.

Tillsammans går vi igenom processen att föra över filer från din Android och frigöra telefonens minne och lagrinsutrymme på främst bilder och videor. Tillsammans går vi även igen vilka appar du använder och eventuellt inte använder. De appar du inte använder avinstallerar vi, i syfte att göra din Android än snabbare.

Android från Samsung, LG, HTC, Huawei eller annan smartphone

Vi ger dig support och service på din Android oavsett vilket märke du kör. Berätta för oss om du har en Android från t ex:

  • Samsung
  • HTC
  • LG
  • Huawei
    … eller annat tillverkare av Android-telefoner.

Boka hemservice

Boka ditt hembesök redan idag, så hjälper vid dig med din Android på plats hemma hos dig och din familj. Smidigt, enkelt och kostnadseffektivt.

Välkommen att boka hembesök av oss, för support och service av din Android-telefon »