Antivirusprogram, virusskydd och virusborttagning i Göteborg.

Ta bort virus, bra virusskydd och virusborttagning

Ta bort och bli av med virus på din dator är något vi är mycket vana vid. Det är många privatpersoner och familjer i Göteborg som ber oss om hemservice för att får ordning på sina virussmittade datorer – både stationär dator och bärbar dator.

Virusborttagning

Om din dator har blivit smittad av virus genomför vi inte bara virusborttagning. Vi utför även förebyggande insatser och åtgärder för att din dator inte ska undvika att bli smittad av virus igen. Tack vare det ger vi på Datamästaren i Göteborg dig en hög service – vi hjälper dig här och nu, med att ta bort virus från din dator, och framöver, genom att vi förebygger att din dator inte råkar ut för virus än en gång.

Antivirusprogram

Att råka ut för virus i sin dator en gång och behöva göra virusborttagning är tråkigt. Att råka ut för datorvirus fler gånger är än tråkigare. Därför förebygger vi att du ska undvika att få virus i din dator.

En sak vi gör är att säkerställa att din dator har ett bra och väl fungerande antivirusprogram.

Kostnadsfria antivirusprogram – Avast och AVG

Det finns antivirusprogram som kostar pengar, där du årligen betalar en summa pengar för att under året få uppdateringar av nya antivirus. Det gäller att ha sitt antivirusprogram aktuellt och uppdaterat. För det skapas hela tiden nya virus, som din dator behöver få skydd emot.

Det finns även gratis och kostnadsfria antivirusprogram. Två gratis och kostnadsfria antivirusprogram är Avast och AVG. Dessa antivirusprogram kan du kostnadsfritt ladda ner på www.avast.com och www.avg.com.

Uppdaterat operativsystem

Ytterligare en sak, för att skydda dit mot datorvirus, är att hålla ditt operativsystem uppdaterat. Det finns flertalet operativsystem. De vanligast förekommande operativsystemen för en hemdator är Microsoft Windows, Mac OSX och Ubuntu Linux.

Oavsett vilket operativsystem du har installerat på din dator säkerställer vi att ditt operativsystem är uppdaterat och aktuellt, i syfte att du ska höja skyddet mot att återigen få virus i din dator. Vi säkerställer även att din dator tar emot och accepterar säkerhetsuppdateringar och övriga uppdateringar till din dator och operativsystem.

Aktiverad brandvägg i datorn

Tillsammans med ett aktuellt antivirusprogram och ett uppdaterat operativsystem får du bra skydd mot datorvirus om du även har en aktiverad brandvägg i din dator. När vi gör en virusborttagning från din dator, och då vi samtidigt förebygger att du ska undvika att få virus i din dator, säkerställer vi att brandväggen i din dator är aktiverad.

Boka hemservice

Boka ditt hembesök redan idag, så hjälper vid dig med virusborttagning och antivirusprogram, på plats hemma hos dig och din familj. Smidigt, enkelt och kostnadseffektivt.

Välkommen att boka hembesök av oss, för virusborttagning och förebyggande åtgärder i din dator »