Nätverkssupport. Vi hjälper dig med ditt trådbundna och trådlösa nätverk.

Felsökning och optimering av ditt nätverk

När ditt nätverk hemma i bostaden inte fungerar som du vill – ja, då är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Hembesök och support av ditt nätverk

Vi hjälper dig med ditt nätverk. Vi felsöker och försöker lösa problemet med ditt nätverk. Oavsett vad det beror på, oavsett vilken teknik du använder, om det är trådbundet eller trådlöst nätverk och avsett vilken internetleverantör du får ditt bredband från.

Optimera ditt nätverk

Ibland kanske du inte har fel och problem med ditt nätverk. Du kanske vill ha bättre prestanda på ditt nätverk. Vi hjälper dig att optimera ditt nätverk.

Trådbundet nätverk

Vi ger datasupport på ditt nätverk hemma – oavsett om du använder nätverkskablar för att få ett trådbundet nätverk eller om du har ett trådlöst nätverk i ditt hem.

Vissa saker, som till exempel en stationär dator eller en digital-TV, fungerar bäst med nätverkskabel och därmed ett trådbundet nätverk. Vissa saker, som till exempel bärbara datorer och smarta telefoner, fungerar vanligtvis endast med trådlösa nätverk (WiFi).

Trådlöst nätverk (WiFi)

När ditt trådlösa nätverk (WiFi) hemma i bostaden slutar fungera, strular eller har dålig prestanda är du välkommen att kontakta oss på Datamästarna. Vi ger dig datasupport på ditt trådbundna såsom trådlösa nätverk. Boka får hemservice och vi gör ett hembesök hos dig i din bostad. Allt för att göra det enkelt och smidigt för dig och din familj.

Nätverk via vanliga elnätet

Ibland varken kan eller vill man dra nätverkskablar i hemmet, och ibland är det svårt att få ett trådlöst nätverk att fungera bra i alla delar av hemmet.

Då kan det vara idé att skicka nätverkssignalen via din bostads vanliga elnät. Genom att sätta en sändare i ett vanligt 230 volts eluttag, kan du sätta en mottagare i ett annat 230 volts eluttag någon annan stans i bostaden. På så sätt kan du distribuera ditt hemmanätverk och därmed internet till ”avlägsna” platser i ditt hem.

Vi på Datamästaren i Göteborg hjälper dig med hemmanätverk i din bostad – på ett oberoende sätt.

Boka hemservice

Boka ditt hembesök redan idag, så hjälper vid dig med IT- och datorservice, på plats hemma hos dig och din familj. Smidigt, enkelt och kostnadseffektivt.

Välkommen att boka hembesök av oss, för support och service av ditt nätverk »